AUDI BORN2SKI

2022-02-25
  • Bjelašnica će i ove godine biti mjesto susreta takmičara iz BiH, regiona i drugih zemalja na već prepoznatljivom takmičenju Born2Ski. U periodu 24.-27.02.2022. održat će se festival alpskog skijanja i na jednom mjestu okupiti poslovnu zajednicu, skijaše i sve ljubitelje skijanja.

    "Juče je, već tradicionalno, ovaj sportski event otvorila peta- jubilarna poslovna utrka Audi Born2Ski. Porsche BH je sa svojim brendom Audi ponovo naslovni sponzor ovog takmičenja. Poveznica Audi-svjetski skijaški kup-skijaške reprezentacije je već dugi niz godina prisutna širom svijeta. Brend Audi se etablirao kao istaknuti partner ovom zimskom sportu i zaista smo ponosni da smo i mi u Bosni i Hercegovini domaćini ovakvog skijaškog događaja.

    Audi prstenovi, Audi tehnologija i zimski sportovi savršeno si odgovaraju. Snaga, izdržljivost, užitak u vožnji i tehnologija ključ su uspjeha i na skijaškim stazama ali i u kompaniji Audi" kazao je Miran Stambol Audi brand manager u kompaniji Porsche BH.

     

    "Uz takmičarski adrenalin, gromoglasnu podršku naših navijača, zvuke benda i DJ-a plesom smo upotpunili ugođaj. Ove godine je naša ekipa osvojila zavidno 2.mjesto u kategoriji srednjih preduzeća na šta smo veoma ponosni", dodaje Stambol.