Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.
Potvrdi i nastavi

Audi u tri koraka: 3 RATE, 2 GODINE OTPLATE, 0 KAMATE!

2018-01-01
  • Audi u tri koraka:  3 RATE, 2 GODINE OTPLATE, 0 KAMATE!

Ovo je moto pod kojim je Porsche BH u ovlaštenoj mreži trgovaca za prodaju Audi vozila a u saradnji sa Porsche leasingom pokrenuo novu akcijsku kampanju za sve Audi modele, (izuzev Audi A3 koji je i dalje na akciji po specijalnoj cijeni).

Akcija kreće 01.02.2018. I trajat će mjesec dana.

U pitanju je takozvani "3-2-0" vid finansiranja, koji pravnim licima i poduzetnicima omogućava fleksibilnu otplatu na tri rate u periodu od dvije godine, i to bez kamate.
Kreiranjem ponude "3-2-0" uslovi finansiranja novog vozila gotovo da su izjednačeni sa kupovinom za gotovinu, s tim što je plaćanje podijeljeno na 3 dijela, umjesto plaćanja cjelokupne sume odjednom. To praktično znači finansiranje novog automobila putem beskamatnog lizinga.

Novi "3-2-0" vid finansiranja funkcioniše na način da se prvi dio ukupnog iznosa plaća prilikom sklapanja ugovora i on predstavlja učešće, drugi dio se plaća godinu dana kasnije, a posljednja trećina nakon 2 godine. Na ovaj način se zaokružuje cjelokupno finansiranje i to sa 0% nominalne i 1 % efektivne kamatne stope. Prednost ove akcije je što za prvi dio, koji predstavlja učešće, uzimamo staro vozilo od kupca.

3 RATE, 2 GODINE OTPLATE, 0 KAMATE!

Tako je, dobro ste razumjeli.

U ovom slučaju izuzetni uslovi nisu samo fraza, već činjenica da do novog automobila dolazite sa 3 rate, tokom 2 godine i to bez kamate. Povoljno kao kupovina za gotovinu! Ovo je racionalna odluka - neka Vaš automobil otplaćuje sam sebe.

Akcija se odnosi samo na pravna lica.

Više informacija o ovoj akciji potražite kod ovlaštenih Audi partnera u BiH.

 

Ova stranica koristi "cookies" koji nam pomažu da Vam pružimo bolje iskustvo prilikom posjete.
Potvrdi i nastavi