Pravne odredbe

Usluge i odgovornost za informativne usluge.

Informacije koje možete naći na ovim WEB stranicama kompanija Porsche BH je pažljivo odabrala za Vas. Informacije su neobvezujuće. Za rezultate koji mogu proizaći korištenjem podataka u smislu tačnosti, aktuelnosti i potpunosti i za to je li kvaliteta navedenih informacija odgovara Vašim željama i zahtjevima, Porsche BH ne preuzima nikakvu odgovornost. Svi korisnici koji pristupaju www.audi.ba stranici njezin sadržaj koriste na vlastitu odgovornost. Kompanija Porsche BH nije odgovorna ni za kakve neposredne niti posredne štete, koji bi mogle nastati iz pristupa, upotrebe ili nemogućnosti upotrebe www.audi.ba stranice ili zbog bilo kakve pogreške, odnosno nepotpunosti u njezinom sadržaju. Ova web-stranica sadržava podatke i obavijesti trećih osoba, kao i veze do drugih Internet-stranica na koje Porsche BH nema nikakav uticaj. Kompanija Porsche BH nije odgovorna niti za tačnost niti za bilo koje drugo svojstvo takvih podataka i obavijesti, te ne preuzima nikakvu odgovornost niti za posljedice takvih podataka i obavijesti. Informacije koje ćete naći o vozilima marke Audi treba uzeti kao okvirne. Pridržavamo pravo na izmjene, a posebno u konstrukciji, isporuci, promjeni uslova prodaje novih vozila, te promjene neobvezujućih preporuka cijena. Izjave o opremi i neobvezujućim preporukama cijena odnose se na bosanskohercegovačko tržište. Prikazane slike vozila sadržavaju djelimično originalnu i dodatnu opremu koja nije sadržana u serijskoj verziji modela. Molimo provjerite podatke, prije upotrebe u bilo koje svrhe. Tačan podatak se može dobiti jedino na konkretan upit.

Slanje poruka na marku Audi/Porsche BH d.o.o.

Ukoliko nam želite poslati E-mail s Vašeg privatnog E-mail "Accounta" obzirom na tehnička svojstva interneta morate sami donijeti odluku o povjerljivosti poslanih podataka i informacija. Možemo Vas uputiti na softver za kodiranje dostupan na tržištu.

Ukoliko šaljete informacije iz Kontakt Info centra naših stranica, morate voditi računa o tome da se informacije šalju nekodirane i time nismo u mogućnosti preuzeti odgovornost za povjerljivost i integritet E-mail sadržaja.

Zadržavanje prava na izmjenu internetskih stranica.

Porsche BH pridržava pravo izmjene sadržaja ove internetske stranice u bilo kojem dijelu, u bilo kojem trenutku.

Zatvori
Moćan dizajn i vrhunski komfor
Redizajnirani Audi Q7
Svjetska premijera
Redizajnirani Audi Q8
Električni. I impresivni.
Novi Audi Q8 e-tron modeli
Inspiracija omogućuje napredak.
Novi Q4 sportback e-tron.
Ideje stvaraju budućnost.
Potpuno električni e-tron GT.
Audi A4
Drugo ime sportskog duha.
Audi A6
Inspirativan i suveren.
Šta je sljedeće? Vi odlučujete...
Audi A7 Sportback
Dobrodošli u budućnost!
Audi A8
Audi Q3.
Svestrani talent.
Audi Q5
Spreman za svaki trenutak.
Audi Q7.
Prava veličina ne poznaje granice.