Pravne odredbe

Usluge i odgovornost za informativne usluge.

Informacije koje možete naći na ovim WEB stranicama kompanija Porsche BH pažljivo je odabrala za Vas. Informacije su neobavezujuće. Za rezultate koji mogu proizaći korištenjem podataka u smislu tačnosti, aktuelnosti i potpunosti i za to je da li kvaliteta navedenih informacija odgovara Vašim željama i zahtjevima, Porsche BH ne preuzima nikakvu odgovornost. Svi korisnici koji pristupaju www.audi.ba stranici njezin sadržaj koriste na vlastitu odgovornost. Tvrtka Porsche BH nije odgovorna ni za kakve neposredne niti posredne štete, koji bi mogle nastati iz pristupa, upotrebe ili nemogućnosti upotrebe www.audi.ba stranice ili zbog bilo kakve pogreške, odnosno nepotpunosti u njezinom sadržaju. Ova web-stranica sadržava podatke i obavijesti trećih osoba, kao i veze do drugih Internet-stranica na koje Porsche BHnema nikakav uticaj. Kompanija Porsche BH nije odgovorna niti za tačnost niti za bilo koje drugo svojstvo takvih podataka i obavijesti, te ne preuzima nikakvu odgovornost niti za posljedice takvih podataka i obavijesti. Informacije koje ćete naći o vozilima marke Audi treba uzeti kao okvirne. Pridržavamo pravo na izmjene, a naročito u konstrukciji, isporuci, promjeni uslova prodaje novih vozila, te promjene neobavezujućih preporuka cijena. Izjave o opremi i neobavezujućim preporukama cijena odnose se na bosanskohercegovačko tržište. Prikazane slike vozila sadržavaju djelimično originalnu i dodatnu opremu koja nije sadržana u serijskoj verziji modela. Molimo provjerite podatke, prije uporabe u bilo koje svrhe. Tačan podatak se može dobiti jedino na konkretan upit.

Slanje poruka na marku Audi/Porsche BH d.o.o.

Ukoliko nam želite poslati E-mail s Vašeg privatnog E-mail "Accounta" obzirom na tehnička svojstva interneta morate sami donijeti odluku o povjerljivosti poslanih podataka i informacija. Možemo Vas uputiti na softver za kodiranje dostupan na tržištu.

Ukoliko šaljete informacije iz Kontakt Info centra naših stranica, morate voditi računa o tome da se informacije šalju nekodirane i time nismo u mogućnosti preuzeti odgovornost za povjerljivost i integritet E-mail sadržaja.

Zadržavanje prava na izmjenu internetskih stranica.

Porsche BH pridržava pravo izmjene sadržaja ove internetske stranice u bilo kojem dijelu, u bilo kojem trenutku.