Audi Q2 modeli: SUV za grad i avanturu

Najmodernije tehnologije, komfor i uživanje u vožnji u kompaktnom paketu: U Audiju Q2 ćete pronaći svestranost koja se dokazuje u svakodnevnom životu u velikom gradu i u velikim avanturama.

Najinteresantnije

Audi Q2 uvek ostavlja dobar utisak svojim sportskim dizajnom i snažnim linijama, kao i opcionim panoramskim krovom. Međutim, nisu samo spoljašnje vrednosti konzistentne, unutrašnjost je takođe ubedljiva: zahvaljujući izboru od 9 različitih pogona (TFSI/benzin i TDI/dizel) i standardnom progresivnom upravljanju, koje obezbeđuje sjajan odziv i rukovanje, zabava u vožnji nije zanemarena. Zahvaljujući klirensu od skoro 15 centimetara, zabava ne jenjava bez obzira na teren. Opremite svoj Audi Q2 quattro pogonom na sve točkove za savršeno iskustvo u terenskoj vožnji.

Dodatno, zahvaljujući opcionoj kukom za prikolicu, ne samo da povećavate funkcionalnost, već možete nastaviti svoju avanturu još dalje van puta sa nosačem za bicikl na koji možete postaviti - na primer Audi e-bicikl.

Ne mora se naglašavati da Audi Q2 postavlja nove standarde u svojoj klasi u pogledu tehnologije. Svojstveno za luksuzno klasu, dostupni su brojni sistemi asistencije u oblastima bezbednosti, vožnje i parkiranja. Ovo uključuje prednji radar i upozorenje o napuštanju trake u standardnom paketu, dok su drugi sistemi dostupni na zahtev. LED farovi bez odsjaja su takođe standardna oprema. U kokpitu takođe imate mogućnost nekoliko digitalnih displeja i modernog navigacionog sistema sa onlajn saobraćajnim informacijama. Zahvaljujući Audi interfejsu za pametne telefone, odabrani sadržaji kao što su Apple CarPlay i Android Auto, kao i telefon i muzika mogu se preneti u kokpit.

Prijatelji, porodica i putnici dobjaju kompletan ugođaj u Audi Q2. Zapremina prtljažnika modela sa 5 punih sedišta je 405 ili 1050 l (sa oborenim naslonima sedištima) nudi dovoljno prostora za skladištenje za kupovinu na veliko ili kofere. Opcioni VLAN hotspot i Sonos audio sistem sa sabvuferom pojačavaju zabavu.

Linije opreme na prvi pogled

Audi Q2 je stiže u tri linije opreme i jednim opcionim paketom opreme. Izaberite po svojoj želji učinite Audi Q2 jedinstvenim Q2.

Audi Q2 Basis: Dinamični heroj za svaki dan

U paketu opreme Audi Q2 Basis naći ćete pouzdanog pratioca za vaš svakodnevni život. Bogati paket opreme uključuje LED farove, prednji radarski snop i progresivno upravljanje.

Model je standardno dostupan u klasičnoj Brilliant crnoj boji, sa lajsnama u boji karoserije i čeličnim felnama od 16 inča. Unutrašnjost je naglašena lajsnama u srebrnoj dijamantskoj nijansi.

Audi Q2 S line: Luksuz dostupan za svaki dan

Ako imate visoke standarde, Audi Q2 S line će ispuniti sve vaše želje i preko toga. Već upečatljivi eksterijer ukrašen je točkovima od 17 inča, jednom od četiri opcione metalik boje (siva, bela, crna ili plava) i Selenite srebrnim lajsnama.

Šlag na torti je ipak sportsko oslanjanje: dinamično, sportsko upravljanje čini Audi Q2 još lakšim za manevrisanje. Na ovaj način imate kontrolu čak i u oštrim krivinama.

Audi SQ2: Kompaktni sportski automobil

SQ2 je zaista zaslužio svoj nadimak kao kompaktni sportski automobil. Kao i svi modeli S serije, izdvaja se svojim sportskim izgledom. Izraženo sportsko S oslanjanje i snažni TFSI motor sa 221 kW (300 KS) samo su početak. Quattro pogon, S-specifično podešavanje opruga i amortizera, moćna akustika i stav garantuju maksimalno zadovoljstvo u vožnji.

Sportski karakter se ogleda i u izgledu. Što je i tipično za S, eksterijer takođe može da pokaže nekoliko oštrih ivica, kao što su upečatljivi branici, krovni spojleri ili sportske izduvne cevi. U unutrašnjosti možete očekivati sedišta napravljena od kombinacije visokokvalitetne tkanine i kože. Naglašeni nasloni sedišta obezbeđuju maksimalnu udobnost i pozivaju vas da uđete.

Ekskluzivno dostupno za SQ2: paket opreme za unutrašnost uključuje presvlake od fine Nappa kože sa dijamantskim štepom i centralnim delom sedišta u magma crvenoj boji.

Audi Q2 za divljenje: I upečatljiv utisak

Vaš Audi Q2 sa specijalnom linijom opreme može imati sve. Standardni LED farovi postaju Matrix LED farovi uključujući LED zadnja svetla sa dinamičkim indikatorima. Eksterijer je ukrašen točkovima od 18 inča i branicima u boji karoserije. Komforna sedišta i praktičan multifunkcionalni volan pozivaju vas da uđete. Paket asistencije pri parkiranju sa sistemom asistencije pri parkiranju plus, pomoćnikom pri kretanju i kamerom za vožnju u rikverc dodatna su tehnička nadogradnja. Ovaj jedinstveni paket stiže po atraktivnoj ceni od 5.700 €.