Q5

Close Filter

Price

40000
60000
80000
100000
120000
140000
160000
180000
200000
200000

CO₂

160
240
320
320

2 Cars

Koji Audi Q5 je pravi za mene?

Audi Q5 je 2008. i 2017. osvojio jednu od najpoznatijih nagrada u automobilskoj industriji, Zlatni volan – i to iz dobrih razloga. Na tržištu od 2008. godine popularni SUV je prošao kroz brojna poboljšanja koja ga čine savršenim svakodnevnim pratiocem za mlade i stare. Pored važnih tehničkih podataka Q5 modela, u nastavku možete saznati sve o dostupnim varijantama modela.

Koje verzije Audija Q5 postoje?

Audi trenutno nudi šest različitih Q5 varijanti. Svi se razlikuju po dizajnu, predviđenoj nameni i ciljnoj grupi.

Audi Q5 - SUV perjanica

Q5 je oličenje SUV-a srednje veličine. Odlikuje se visokim sportskim performansama i prikladan je za svakodnevnu upotrebu. Izleti na otvorenom ili šoping ture do sledećeg grada. Moderan i savremen dizajn takođe čini da Audi Q5 privlači poglede.

Audi Q5 TFSI e – varijanta za vožnju u skladu sa vremenom

Ne želite da propustite prednosti Q5 modela, a želite da budete ekološki prihvatljiviji? Zahvaljujući kombinaciji motora sa unutrašnjim sagorevanjem i snažnog električnog motora, možete postići impresivno ubrzanje poput električnog automobila. Upotrebom rekuperacije, Audi Q5 TFSI e oporavlja električnu energiju tokom vožnje. To znači da baterija traje duže i da možete uživati u dužim putovanjima. Ovim se obezbeđuje električni domet do 62 kilometra. TFSI motor vas podržava na dugim putovanjima - TFSI je skraćenica od Turbocharged Fuel Stratified Injection i opisuje Audi motore sa turbo punjačem.

Audi Q5 Sportback TFSI e – premijum SUV kao plug-in hibrid

Dizajn koji podseća na kupee deo je Audija Q5 Sportback TFSI e. Ovaj plug-in hibrid omogućava prelaz električni pogon u bilo kom trenutku. To znači da niste samo tiši na putu, već vozite bez lokalne emisije. Zahvaljujući Audijevom širokom spektru sistema za punjenje, svoje vozilo možete napuniti kod kuće i krenuti u sledeću avanturu čim poželite.

Audi SQ5 – sportista

Audi SQ5, sportska verzija Q5, proizvodi se od 2012. godine i od tada uživa veliku popularnost. Sa svojih 341 KS, SQ5 može da ide stigne od 0 do 100 km/h za 5,1 sekundu. Tiptronik menjač sa 8 brzina donosi posebno zadovoljstvo u vožnji, koje je bukvalno u vašim rukama zahvaljujući multifunkcijskom sportskom kožnom trokrakom volanu. Druga važna komponenta je zvučni aktuator (takođe se koristi u SQ5 Sportback). To daje V6 motoru jači ili diskretniji zvuk, u zavisnosti od režima rada. Zbog visokih performansi i savršene opreme, SQ5 varijante su savršen saputnik za sve one koji puno voze.

Audi SQ5 Sportback – vrh modela serije

Perjanica Q5 serije je Audi SQ5 Sportback. Moćni V6 TDI motor i quattro pogon obezbeđuju zadovoljstvo u vožnji na najvišem nivou, ali i vrhunske bezbednosne standarde. Za sve je zadužen opcioni sportski diferencijal koji usmerava doziranu snagu na točak sa spoljne strane krivine i na taj način obezbeđuje posebno zadovoljstvo u vožnji. Sportski osećaj je zapanjujuć u istinskom smislu te reči: S krovni spojler i krovna kupe linija čine SQ5 Sportback jedinstvenim.

Napomena: TDI označava Turbocharged Diesel Injection. Motori ovog dizajna imaju direktno ubrizgavanje i turbo punjače.

Ovako možete do svog modela iz snova

Serija modela Q5 nudi vrhunska vozila – za sve zahteve i potrebe. U Audi konfiguratoru možete sastaviti Audi iz snova i uskoro ga nazvati svojim. Na osnovu odabrane opreme, biće vam prikazana slična vozila sa lagera. Pored toga, možete odmah dogovoriti i probnu vožnju. U sklopu procesa kupovine dobićete i detaljne informacije o finansiranju. Zajedno ćemo pronaći individualno rešenje za Vaše potrebe.