Q3

Close Filter

Price

40000
60000
80000
100000
120000
140000
160000
180000
200000
200000

CO₂

160
240
320
320

2 Cars

Audi Q3

Audi Q3 je na tržištu od 2011. godine i od tada je postao jedan od najpopularnijih modela u kompaktnoj SUV klasi. Sa Q3, Audi kombinuje stil, performanse, naprednu tehnologiju i praktičnu funkcionalnost. To čini automobil odličnim izborom za sve one koji su u potrazi za SUV modelom koji nudi odlično iskustvo u vožnji u gradskim uslovima, na otvorenom i na autoputu.

Pravi Q3 model za vas

Otkrijte svestrani kompaktni SUV u šest različitih varijanti modela. Od modela basic do RS modela visokih performansi i različitih pogonskih tipova, postoji širok spektar Q3 modela koji odgovaraju različitim potrebama i ukusima. U nastavku ćete pronaći pregled dostupnih modela Audi Q3.

Audi Q3 – tipičan SUV

Kao porodični SUV, Audi Q3 impresionira svojom funkcionalnošću i svojim izgledom, koji podseća na urbani način života te zato nudi dosta skladišnog prostora. Uvek se možete osloniti na Q3 kada vozite kroz grad i dalje. Zato uživajte u njegovoj prijatnoj dinamičnosti u vožnji. Q3 je dostupan sa različitim TFSI i TDI motorima snage od 110 kW (150 KS) do 180 kW (245 KS).

Sa svojim naprednim tehnološkim funkcijama kao što su MMI infotainment sistem, Audi Connect usluge i različiti sistemi asistencije, Q3 nudi izvanredno i bezbedno iskustvo u vožnji.

Specijalni model Q3 intense

Intensive specijalni modeli Q3 impresioniraju svojim specijalnim pogonima. Prilikom konfigurisanja automobila možete izabrati između nekoliko intenzivnih pogona.

Zahvaljujući bogatoj standardnoj opremi – Comfort i Technology paketi već su implementirani u serijskoj proizvodnji – sa Q3 Intense, uvek ste korak ispred:

Paket Comfort obuhvata grejače sedišta, Paket Storage i Luggage za vaš prtljag, električna prtljažna vrata i vrhunski dvozonski klima uređaj. Iskustvo u vožnji je takođe značajno poboljšano automatskim zatamnjivanjem unutrašnjih ogledala, asistencijom Parking Plus i tempomatom

Audi Q3 TFSI e – elektrifikovani univezalac

Audi Q3 TFSI e je ekološki prihvatljivija verzija Audija Q3, pri čemu ne morate da se odreknete nijedne prednosti kompaktnog automobila. Hibridni SUV dinamično kombinuje električni pogon sa TFSI motorom. Kombinovane snage od 180 kW (245 KS) i električnim dometom od nekih 45 do 51 km, Q3 TFSI e nudi odlično i efikasno iskustvo u vožnji. Q3 ubrzava od 0 do 100 km/h za samo 7 sekundi.

Q3 TFSI e ima MMI ekran visoke rezolucije, a Audi virtuelni kokpit vam pruža informacije o električnim performansama i statusu baterije. Pored dosta prostora, SUV takođe impresionira svojim elegantnim i sportskim izgledom uz izuzetnu prepoznatljivost. Audi Q3 TFSI e je savršen izbor za ljude koji traže kombinaciju performansi, stila i ekološke prihvatljivosti.

Audi Q3 Sportback – ekstrovertni SUV kupe

Sportski, elegantni Audi Q3 Sportback je kombinacija praktičnog dizajna uparenog sa dinamičnom kupe linijom. Impresionira vizuelno svojom sportskom siluetom sa krovnim spojlerom i sportskim prednjim delom. Unutrašnjost SUV-a, koji nudi i udobnost i funkcionalnost, impresionira svojom prostranošću. Vozač ima dovoljno prostora, dok se zapremina prtljažnika kreće od 530 do 1.400 litara. Sa svojim snažnim TDI ili TFSI motorima, automobil ima potrošnju goriva od 4,5-7,5 l/100 km, mereno prema zahtevnom WLTP standardu, a dostupan je i sa S line opremom.

Sportback je opremljen najsavremenijom tehnologijom koja povećava dinamičnost u vožnji. Tehnički, iskustvo u vožnji je rafinisano opcionim sportskim vešanjem i progresivnim upravljanjem. U vožnji vas podržavaju ambijentalne kamere i adaptivni asistent. Q3 ima MMI infotainment sistem i digitalnu kokpit. Stoga, ništa se ne može isprečiti vašem dinamičnom, elegantnom i funkcionalnom iskustvu u vožnji.

Audi Q3 Sportback TFSI e – elektrifikovani izgled

Audi plug-in hibridni SUV donosi impresivne performanse na svim podlogama. Zahvaljujući svom efikasnom TFSI motoru i električnom pogonu, Q3 Sportback TFSI e je ekonomičnija i samim tim ekološki prihvatljivija alternativa.

Q3 Sportback TFSI e se ističe pre svega po svom inovativnom hibridnom pogonu. Kombinovane snaga od 180 kW (245 KS) i električnim dometom do 50 km, Q3 Sportback TFSI e nudi odlično i efikasno iskustvo u vožnji. Sa ovakvom opremom, Q3 Sportback TFSI e ubrza od 0 do 100 km/h za samo 7,3 sekundi.

Automobil takođe ima tehničke karakteristike kao što su Audi virtuelna kokpit, MMI navigacioni sistem i Audi connect sistem. Ove napredne tehnologije i funkcije čine vaše vozačko iskustvo još prijatnijim i udobnijim. Q3 Sportback TFSI e tako impresionira ne samo svojim visokim nivoom funkcionalnosti, već i atraktivnim izgledom.

Audi RS Q3 – ciljani SUV visokih performansi

Ako ste u potrazi za moćnim i sportskim SUV modelom, Audi RS Q3 je definitivno pravi izbor. Impresioniraće vas svojim moćnim motorom, brojnim tehnologijama i elegantnim, sportskim dizajnom.

Zahvaljujući svom 2,5-litarskom motoru sa pet cilindara i sportskim RS vešanjem, RS Q3 proizvodi 294 kW (400 KS) i maksimalni obrtni moment od 480 Nm. To mu omogućava da ubrza od 0 do 100 km/h za samo 4,5 sekunde i dostigne najveću brzinu od 280 km/h.

Pored toga, RS Q3 impresionira svojim karakterističnim dizajnom koji naglašava dinamični izgled RS specifičnim krovnim spojlerom i branikom sa zadnjim difuzorom. Enterijer SUV-a takođe se ističe svojim sportskim izgledom i vrhunskom završnom obradom.

Audi RS Q3 Sportback – kompaktni SUV-kupe krosover

Kompaktni SUV-coupe krosover donosi jedinstvenu kombinaciju dinamičnog dizajna i moćnog iskustva u vožnji. RS Q3 Sportback ima 2,5-litarski TFSI motor sa pet cilindara, snage od 294 kW (400 KS) i maksimalnih 480 Nm. Ova snaga mu omogućava da ubrza od 0 do 100 km/h za samo 4,5 sekundi i postigne najveću brzinu od 294 km/h. RS Q3 Sportback je prilagodio progresivno upravljanje, što, zajedno sa sportskom suspenzijom RS, čini da svako putovanje postane senzacija.

Pored impresivnog učinka, RS Q3 Sportback takođe impresionira dobro osmišljenim dizajnom. Enterijer sija sportskim elementima i visokokvalitetnim materijalima. Pored toga, SUV kupe nudi dovoljno prostora za putnike i prtljag.

Dodatne funkcije za Audi Q3

Za ljubitelje bicikala, Paket Biker posebno je vredan pažnje: Ovo je opciona karakteristika koja prevoz bicikala čini lakim i bezbednim. Paket se sastoji od kuke i nosača bicikala

Nosač za bicikle može poneti dva bicikla ili e-bicikli bez potrebe da se zauzma prostor u automobilu. Ako je potrebno, nosač bicikala se takođe može proširiti i poneti tri bicikla. To vam omogućava da lako i udobno prevezete putnike, prtljag i bicikle.

Još jedna karakteristika koja povećava udobnost Audija Q3, posebno tokom dužih putovanja, je klizno zadnje sedište plus sa centralnim naslonom za ruke. Zadnje sedište nije samo sklopivo, već se i pomera po dužini. Ugao naslona zadnjih sedišta je podesiv, a zadnji srednji naslon za ruke ima držač za čaše. To znači da nema nikakvih prepreka na dugom putovanju sa puno prtljaga.

Ovako možete do svog modela iz snova

Modeli serije Audi Q3 impresioniraju SUV modelima najvišeg nivoa i stoga ispunjavaju širok spektar zahteva i potreba. Možete dizajnirati svoj Audi iz snova koristeći Audi konfigurator. Model sa odabranom opremom možete napraviti za vas ili možete pogledati slična vozila na lageru. Takođe možete organizovati svoju ličnu probnu vožnju.

Tokom procesa kupovine, obezbedićemo vam kompletne informacije o finansiranju koje će vam omogućiti da kreirate svoj automobil iz snova.

*Napomena: Dostupnost pojedinačnih modela podložna je izmenama.