Direktni prijem: Budite detaljno informisani!

Zajedno provjeravamo stanje vašeg vozila

Izdvojićemo vrijeme za Vas

U Audi Servisu se zalažemo za kvalitet, sigurnost i transparentnost. Zato vam preporučujemo direktni prijem. Vaše vozilo se podiže na dizalicu i vi zajedno sa servisnim savjetnikom učestvujete u provjeri vozila. Vaš servisni savjetnik će sa vama razgovarati o stanju guma, kočnica, izduvnog sistema i oslanjanja vozila. Cjelokupna provjera vam daje uvid u spoljašnjost vašeg vozila. Vaš servisni savetnik bilježi vaša zapažanja, želje i reklamacije i tek onda zajedno sa vama utvrđuje obim radova i informiše vas o troškovima.

Dijaloški prijem je besplatan i nije obavezujuć.

Direktni  prijem je prevencija

U toku direktnog prijema nećete saznati samo koje su slabe tačke na vašem vozilu. Vaš servisni savjetnik vam preporučuje mjere za preventivnu njegu i održavanje vašeg vozila. On vas savetuje šta je od radova potrebno izvršiti odmah u cilju vaše bezbjednosti ali i šta bez problema možete odložiti do sljedeće posjete servisu. Vodimo računa o vašem budžetu.

Funkcioniše sasvim jednostavno:

  1. Kada ugovarate termin za prijem vozila u servis jednostavno recite da želite da zakažete direktni prijem
  2. Na zakazani termin dovozite vaše vozilo u poseban dio za direktni prijem vozila
  3. Vaš servisni savetnik stavlja vozilo na dizalicu pregleda vozilo u vašem prisustvu i razgovara s vama na licu mjesta o radovima koje je potrebno izvršiti
  4. Tačku po tačku, vozilo se pregleda i dogovara se obim potrebnih radova i dobijate pregled predviđenih troškova. Vi odlučujete šta će od radova biti izvršeno.
  5. U ugovoreno vrijeme za preuzimanje, vaše vozilo vam stoji na raspolaganju.

Prednosti za vas:

  • Mi vas savjetujemo vi odlučujete

Direktni prijem predstavlja ulaznu provjeru za vaš radni nalog besplatno i neobavazujuće.

Sve u vašem prisustvu.

  • Dobro iskorišteno vrijeme

Za otprilike 15 minuta saznaćete šta je potrebno uraditi na vašem automobilu.

  • Sve je transparentno od samog starta

Sa našim servisnim savjetnikom razgovarate o svim detaljima i dobijate informacije o troškovima eventualne popravke. Vi odlučujete šta će od radova biti urаđeno.

  • Sigurno je sigurno

Mi provjeravamo sigurnost i funkcionalnost svih najvažnijih komponenti; također otkrivamo i najmanje nedostatke u njaranijoj fazi te se oni mogu pravovremeno ukloniti pre nego što eventualno prouzrokuju veća oštećenja. Pritom koristimo isključivo Originalne dijelove. Za beskompromisnu sigurnost, optimalnu funkcionalnost i preciznost, dug vijek trajanja i očuvanje vrijednosti.

  • Brzo ste ponovo mobilni

Zahvaljujući direktnom prijemu, imamo mogućnost da mnogo bolje planiramo neophodne popravke i radove održavanja i time se skraćuje vrijeme zadržavanja vozila u servisu.

Još niste gledali vaš auto iz ovog ugla?

Prilikom direktnog prijema procjenjujemo vaše vozilo sa svih strana- i naravno kada je na dizalici i odozdo. Vjerovatno vaš automobil još uvijek niste posmatrali iz tog ugla, ili? Servisni savjetnik vam može pokazati i objasniti zašto je određeni dio na svom mjestu i zašto je za vašu bezbjednost neophodno njegovo besprijekorno fukcionisanje.