A3 limuzina

 
 
Audi A3 Limousine

Napredak je opipljiv

Audi A3 limuzina je potpuno digitalno umrežena – od infotainmenta do sistema asistencije.

Brzi konfigurator

Kombinujte različite boje i točkove i doživite Audi A3 limuzinu u interaktivnom 3D prikazu.

 

Inovativne tehnologije

Razne tehnologije i sistemi asistencije pomažu vozačima11 Audija A3 limuzine i pružaju podršku između ostalog I tokom manevara, ubrzanja i kočenja. Time se primjetno povećava udobnost u vožnji na dužim putovanjima ali i u gradskim uslovima vožnje.

Operativni koncept i infotainment sistemi

Audi A3 limuzina je dizajnirana za intuitivan rad, kao što je opciona MMI navigacija plus sa MMI touch. Opcioni Audi virtuelni kokpit plus oprema i head-up displej obezbjeđuju da se dodatne informacije prikazuju u direktnom vidnom polju osobe koja vozi. Standardni 10,1-inčni MMI ekran u boji osjetljiv na dodir je ugrađen u crnu površinu visokog sjaja.

Strimujte svoju omiljenu muziku uz Apple Music10

Uživajte u vrhunskom muzičkom iskustvu u svom automobilu uz Apple Music10. Strimujte preko 90 miliona pjesama bez dosadnih oglasa - direktno preko svog MMI-a. Pronađite svoje omiljene pjesme i otkrijte još više muzike koju ćete voljeti. Birajte između tri međunarodne radio stanice uživo koje vode poznati umjetnici i uz aktuelne hitove, klasiku i kantri muziku. Također imate pristup svojoj ličnoj muzičkoj biblioteci i možete pretraživati izvođače, naslove, albume i liste pjesama.

Napomena: Ilustracija je iz Audija A3 Sportback2.

Amazon Alexa i Amazon Music su uvijek sa vama

Ako integrišete Amazon Alexa4 ili Amazon Music4 u vaš Audi, moći ćete da koristite popularne glasovne i muzičke Amazon servise tokom vožnje. Vrlo jednostavno, bez pametnog telefona i bez aplikacije.

 

Prvi utisak se računa

Široka Audi Singleframe maska hladnjaka sa upečatljivom rešetkom u obliku saća odmah privlači pažnju i poglede. Sa strane, neprekidna linija ramena spaja se sa zadnjim vratima, i naglašava koliko je dugačka Audi A3 limuzina. Široki trag točkova vozilu daje atletski karakter.

Funkcije na zahtjev

Sa funkcijama na zahtjev, Audi vam nudi još veću fleksibilnost pri izboru opreme. Brojne funkcije se mogu dodati u bilo kom trenutku. Uz myAudi App, funkcije se mogu birati intuitivno i brzo.

Napomena: Ilustracija je iz modela Audi e-tron3.

 
 

Audi A3 Sportback

Kombinovana1 potrošnja goriva: 4.3-7.8 l/100 k

Informacije o potrošnji goriva, potrošnji energije i emisiji CO₂ prema dometu u zavisnosti od korištenog seta pneumatika/točkova.