A4 Avant

 
Audi A4 Limousine

Sportski dizajn, visoka funkcionalnost

Audi A4 Avant je definicija za: sportski karakter, kvalitet, digitalizaciju i svestranost.

Brzi konfigurator

Kombinujte različite boje i točkove i doživite Audi A4 Avant u interaktivnom 3D prikazu.

Popularni prijedlozi za konfiguraciju

Osnova

A4 Avant 40 TDI quattro

  • Paket Asistencija pri parkiranju
  • Paket Business
  • Kuka za vuču

S4

S4 Avant TD

  • Zatamnjena stakla
  • Paket Optical black
  • Ambijentalno osvjetljenje

Fokusirajte se na sportski karakter – spoljašnjost

Prednji dio modela Audi A4 Avant impresionira širokom jednodijelnom maskom i posebno širokim otvorima za vazduh, dok se pozadi ističu pomjerene površine difuzora sa integrisanim trapezoidnim izduvnim cijevima.

Još dinamičniji: Edicija Competition plus

Ističe sportski karakter modela Audi A4 Avant: Izdanje Competition plus. Uz upečatljive dizajnerske elemente u crnoj boji i nijansi black plus i S line stilskim paketom. Paket Ambient plus i LED svetla koja projektuju logotip dok ulazite obezbjeđuju posebno osvijetljenu atmosferu.

Pogon po mjeri

Ručni mjenjač, sedmostepeni S tronic ili osmostepeni tiptronic, prednji ili quattro pogon - pravi prenos snage dostupan je za svaki od ponuđenih motora. Neke od varijanti motora isu sa MHE hibridnom tehnologijom, koja može smanjiti potrošnju goriva putem rekuperacije.

Velikodušan, kvalitetan, individualan

U kabini modela Audi A4 Avant, na primjer, neprekinuta traka ventilacionih otvora ističe širinu vozila, dok hromirana aplikativna lajsna dodatno ukrašava enterijer. Opciona prednja sportska sjedišta plus s amblemom S i dijamantskim uzorkom obezbjeđuju sigurno držanje.

Strimujte svoju omiljenu muziku uz Apple Music7

Uživajte u vrhunskom muzičkom iskustvu u svom automobilu uz Apple Music. Strimujte preko 90 miliona pjesama neprimjetno i bez dosadnih oglasa - direktno preko vašeg MMI-a. Pronađite svoje omiljene pjesme i otkrijte još više muzike koju ćete voljeti. Birajte između tri međunarodne radio stanice uživo koje vode poznati umjetnici i uz aktuelne hitove, klasike i kantri muzike. Također imate pristup svojoj ličnoj muzičkoj biblioteci i možete pretraživati izvođače, naslove, albume i liste pjesama.

Napomena: Slika je sa Audi A4 limuzine.

Prilagođena rješenja

Uz dodatnu opremu iz paketa Audi Genuine Accessories svakodnevni život u Audiju S4 Avant možete učiniti još lakšim, zahvaljujući Dualfix i-Size dječjim sedištima za najmlađe putnike sve do visine od 105 cm. Budući da se može okretati za 360 stepeni, djeca mogu udobno ulaziti i izlaziti, a sjedište se može fleksibilno koristiti i naprijed i pozadi.

 

Audi exclusive

Učinite svoj Audi A4 Avant inspirativnim, jedinstvenim i prepoznatljivim, kao što ste to vi – uz Audi exclusive10. Odabrani enterijeri, koža u boji i pojedinačne nijanse širokog spektra boja. Baš kako vi želite.

Vozite se i uronite u virtuelni svijet.

Sjedite pozadi, stavite VR naočale i uživajte u izvanrednom iskustvu. Jer Audi donosi zabavnu virtuelnu realnost iz holoride (8) u vaše vozilo. Ova inovativna tehnologija povezuje pokrete u vožnji sa virtuelnim svjetovima. Kada Audi skrene, osjetite to na zadnjem sjedištu. Promjena pravca se također može uočiti vizuelno, na primjer kroz trodimenzionalni svemirski brod prikazan u naočalama koji leti u krivini.

 

Funkcije na zahtjev

Sa funkcijama na zahtjev, Audi vam nudi još veću fleksibilnost pri izboru opreme. Brojne funkcije se mogu dodati u bilo kom trenutku. Uz myAudi App, funkcije se mogu birati intuitivno i brzo.

Napomena: Slika je sa modela Audi e-tron.

 
 

Audi A4 limuzina

Kombinovana potrošnja goriva1: 4,6-8,5 l/100 km

Informacije o potrošnji goriva, potrošnji energije i emisiji CO₂ prema dometu u zavisnosti od korištenog seta pneumatika/točkova.