Audi A5 Coupe Frontansicht

Sportska elegancija

Estetski prijatnog dizajna i sveobuhvatne umreženosti – Audi A5 kupe.

Brzi konfigurator

Kombinujte različite boje i točkove i doživite Audi A5 kupe u interaktivnom 3D prikazu.

Predivan pogled – i slika

Široki usisnici vazduha i hromirani detalji daju prednjem dijelu Audi A5 kupea sportski izgleg i oštrinu. Širina zadnjeg dijela je naglašena mat aluminijumskom srebrnom lajsnom na difuzoru i trapezoidnim obrubima izduvnih cijevi.

Pogon

Ispod površine ovog sportskog modela sa troja vrata očekuju vas moderne tehnologije i moćni motori.

Kompromis? Nema potrebe

Horizontalno dizajnirani elementi u unutrašnjosti Audi A5 kupea donose odličan osjećaj prostora, što je dodatno naglašeno vrhunskim kvalitetom materijala i modernim Audi infotainment sistemom.

Strimujte svoju omiljenu muziku uz Apple Music8

Uživajte u vrhunskom muzičkom iskustvu u svom automobilu uz Apple Music8. Strimujte preko 90 miliona pjesama neprimjetno i bez dosadnih oglasa - direktno preko vašeg MMI-a. Pronađite svoje omiljene pjesme i otkrijte još više muzike koju ćete voljeti. Birajte između tri međunarodne radio stanice uživo koje vode poznati umjetnici i uz aktuelne hitove, klasike i kantri muziku. Također imate pristup svojoj ličnoj muzičkoj biblioteci i možete pretraživati izvođače, naslove, albume i liste pjesama.

Slika je iz modela Audi A5 Sportback2.

Audi exclusive

Učinite svoju Audi A 5 kupe inspirativnim, jedinstvenim i prepoznatljivim, kao što ste to vi – uz Audi exclusive. Odabrani enterijeri, koža u boji i pojedinačne nijanse širokog spektra boja. Baš kako vi želite.

Vozite se i zauronite u virtuelni svijet.

Sjedite pozadi, stavite VR naočale i uživajte u izvanrednom iskustvu. Jer Audi donosi zabavnu virtuelnu realnost u vaše vozilo9. Ova inovativna tehnologija povezuje pokrete u vožnji sa virtuelnim svjetovima. Kada Audi skrene, osjetite to na zadnjem sjedištu. Promjena pravca se također može uočiti vizuelno, na primjer kroz trodimenzionalni svemirski brod prikazan u naočalama koji leti u krivini.

 

Funkcije na zahtjev

Sa funkcijama na zahtjev, Audi vam nudi još veću fleksibilnost pri izboru opreme. Brojne funkcije se mogu dodati u bilo kom trenutku. Uz myAudi App, funkcije se mogu birati intuitivno i brzo.

Napomena: Ilustracija je iz modela Audi e-tron7.

Audi A5 Sportback

Kombinovana1 potrošnja goriva: 4.7-8.5 l/100 km

Informacije o potrošnji goriva, potrošnji energije i emisiji CO₂ prema dometu u zavisnosti od korištenog seta pneumatika/točkova.